6949202393 Αγγελόπουλου 37, Καλύβια chousiadis.a@gmail.com
hero image
 
 
 
Τάσος Χουσιάδης
Καθαρισμοί Οικοπέδων - Καυσόξυλα - Κοπή Δέντρων | Ανάβυσσος


Στην επιχείρηση του Τάσου Χουσιάδη κύριο μέλημά μας αποτελεί η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην Ανάβυσσο και τις κοντινές περιοχές.

Υπάρχει άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κάλεσμα, έχοντας τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο κοπής χόρτων, καθαρισμού οικοπέδου ανεξαρτήτως μεγέθους και κοπής θάμνων και δέντρων ανεξαρτήτως ύψους.

Επιπρόσθετα, εμπορευόμαστε καυσόξυλα για τζάκι, λέβητες ξύλου και σόμπες, τα οποία διανέμονται δωρεάν στο χώρο σας, σε καλό επίπεδο ξήρανσης και άρτια κοπή.

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και η διατήρηση των σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ
Πραγματοποιούμε αποψίλωση χόρτων με ειδικό μηχάνημα και απομάκρυνση κάθε περιττού αντικειμένου από το χώρο σας, παραδίδοντάς τον καθαρό και έτοιμο προς χρήση.
 
     
     
 
ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ
Αναλαμβάνουμε την κοπή κλαδιών με ειδικό καλαθοφόρο όχημα, τον καλλωπισμό δένδρων και θάμνων, καθώς και την κοπή ολόκληρων δέντρων με ασφάλεια και προσοχή.
 
     
     
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Εμπορευόμαστε καυσόξυλα εξαιρετικής ποιότητας σε ότι αφορά την καύση και τη θερμική τους απόδοση, τα οποία μεταφέρουμε δωρεάν στο χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή τον προγραμματισμό ραντεβού.